Άρωμα Χριστουγέννων στο ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 12 Δεκεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Μυρωδιές και άρωμα Χριστουγέννων, “μύρισε” σήμερα το ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου, με αφορμή την δράση που ανέλαβαν τα μέλη του, για την παρασκευή μελομακάρονων, τα οποία θα διατεθούν τις επόμενες ημέρες σε ωφελούμενες από τον Οργανισμό Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου (ΟΚΥΔΑΝ) οικογένειες.

O αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, κ. Θωμάς Χαριτάκης, ο οποίος συντονίζει τις δράσεις που αναμένεται ν΄αναληφθούν την εορταστική περίοδο,  σε δηλώσεις του, εξήρε την  προσπάθεια των μελών του Κέντρου, τόσο για την παρασκευή των παραδοσιακών γλυκών (60 κιλά), όσο και για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους, να πλέξουν σκούφους, γάντια και κασκόλ που θα διατεθούν τόσο στις ωφελούμενες από τον Οργανισμό οικογένειες, όσο και στον Σύλλογο: ” Το χαμόγελο του Παιδιού”.

Να σημειώσουμε ότι την προσπάθεια του Δήμου, συνδράμουν οι παιδικοί σταθμοί του Αγίου Νικολάου, αλλά και τοπικές επιχειρήσεις της περιοχής.

Ήδη ο Οργανισμός, έχει ολοκληρώσει την διαδικασία για την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, αλλά και δώρων στα παιδιά των παραπάνω οικογενειών, ενώ και τις επόμενες μέρες όπως έγινε γνωστό, αναμένεται να πραγματοποιηθεί δράση, ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με την συνδρομή των εθελοντών του Δήμου και του Ερυθρού Σταυρού.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.