Άρχισε να πέφτει το ταβάνι στο 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας – Άμεση ανάγκη για αποκατάσταση

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 9 Ιουνίου 2020 by energinews (admin)

Ένα πρόβλημα γνωστό εδώ και πολύ καιρό έκανε ξανά την εμφάνισή του με τρόπο πολύ επικίνδυνο στο 3ο Γυμνάσιο της Ιεράπετρας με σημεία του ταβανιού να καταρρέουν, ευτυχώς σε στιγμή που το σχολείο ήταν κλειστό και δεν υπήρχαν μέσα παιδιά.

Η ζημιά που φαίνεται στις φωτογραφίες έγινε αντιληπτή το πρωί της Τρίτης από τον διευθυντή του σχολείου, που αμέσως άρχισε να ενημερώνει κάθε αρμόδιο για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Μεγάλα κομμάτια από σοβάδες έπεσαν λόγω του προβλήματος της μόνωσης που υπάρχει στην ταράτσα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται ανάλογο πρόβλημα στο 3ο Γυμνάσιο, όμως δεν έχει ξανασυμβεί σε τέτοια έκταση.

Ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , Κώστας Αστροπεκάκης, μίλησε στο Ράδιο Λασίθι για το πρόβλημα και όπως είπε σήμερα έχει προγραμματιστεί επίσκεψη από τεχνικούς στο σχολείο, ώστε να ερευνήσουν αν υπάρχει και σε άλλο σημείο κάποιο σοβαρό πρόβλημα και δημιουργεί κίνδυνο για όσο το σχολείο παραμείνει ανοιχτό.

Το πρόβλημα ανέφερε πως είναι γνωστό και αφορά μια σοβαρή κακοτεχνία που έχει γίνει στο παρελθόν σε σχέση με τη μόνωση του σχολείου.

Φέτος όπως λέει, έχει γίνει μια καταγραφή σε όλα ανάλογα προβλήματα σχολείων του Δήμου με σκοπό να ενταχθούν σε πρόγραμμα χρηματοδότησης για να αποκατασταθούν κυρίως προβλήματα μονώσεων. Μια διαδικασία που όπως είπε ενδέχεται να φέρει καθυστερήσεις, όμως ειδικά στο 3ο Γυμνάσιο ο ίδιος έχει δεσμευτεί προσωπικά πως το πρόβλημα θα έχει λυθεί με οποιοδήποτε τρόπο εντός καλοκαιριού, ώστε να είναι έτοιμο στην αρχή της σχολικής χρονιάς.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.