Άνω – κάτω έκαναν διαρρήκτες το γραφείο της Αντιδημάρχου

Τελευταία ενημέρωση 9 Νοεμβρίου 2018 by energinews (admin)

Θύμα διαρρηκτών έπεσε η Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Στέλλα Αρχοντάκη

Στο συμβολαιογραφικό γραφείο της Αντιδημάρχου Ηρακλείου, κ. Στέλλας Αρχοντάκη, το οποίο διατηρεί στον πεζόδρομο της Δαιδάλου, εισέβαλαν άγνωστοι κάνοντας το χώρο άνω – κάτω τον χώρο, ψάχνοντας έγγραφα και φακέλους και με τη δράση τους να έχει… συνέχεια σε 2 ακόμη γραφεία της περιοχής.

Όπως εκτιμά η Στέλλα Αρχοντάκη, οι δράστες έψαχναν για χρήματα ενώ για κακή τους τύχη, οι δράστες που εισήλθαν στον χώρο από την ταράτσα παρακείμενης πολυκατοικίας δεν μπόρεσαν να ανοίξουν την πόρτα ασφαλείας του γραφείου, αφήνοντας στον καναπέ τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που σκόπευαν να πάρουν μαζί τους.

Πως έδρασαν;

Από την ταράτσα πολυκατοικίας, οι δράστες κατέβηκαν στο συμβολαιογραφικό γραφείο, κάνοντας άνω κάτω τον χώρο, ψάχνοντας τα γραφεία και τα συρτάρια.

Χρήματα δεν βρήκαν, με τους ίδιους να αφαιρούν ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους οποίους όμως δεν κατάφεραν να πάρουν μαζί τους, καθώς δεν μπόρεσαν να ανοίξουν την πόρτα ασφαλείας.

Το περιστατικό κατήγγειλε στην Αστυνομία η αντιδήμαρχος, η οποία πέφτει για πρώτη φορά θύμα διαρρηκτών στο γραφείο της, το οποίο λειτουργεί εδώ και 37 χρόνια, στο κεντρικό σημείο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την κυρία Αρχοντάκη, οι δράστες έβαλαν στο στόχαστρο 2 ακόμη γραφεία της περιοχής.

Αυτές είναι οι εικόνες που άφησαν πίσω τους οι άγνωστοι δράστες, που «χτύπησαν» το συμβολαιογραφικό γραφείο της αντιδημάρχου Στέλλας Αρχοντάκη:

 

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.