Άνοιξαν οι προσφορές για το έργο Ενεργειακή Αναβάθμιση και Αποκατάσταση φθορών του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Νεάπολης


0
(0)

 “Προτεραιότητα μας, είναι η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων της σχολικής κοινότητας και ιδιαίτερα του προβλήματος της σχολικής στέγης.

Ελπίζουμε ,ότι η εταιρεία που θα επιλεγεί – μέσω διαγωνισμού – θα είναι αξιόπιστη, ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τον μακρόπνοο σχεδιασμό μας, που σηματοδοτεί, αν μη τι άλλο την προτεραιότητα της δημοτικής αρχής, αναφορικά με την βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης των μαθητών “.

Στην δήλωση αυτή, προχώρησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή το άνοιγμα των προσφορών για το έργο : “Ενεργειακή Αναβάθμιση και Αποκατάσταση φθορών του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Νεάπολης, όπου προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η Τεχνική Ανώνυμη Εταιρεία ‘Στήριξις” που προσέφερε έκπτωση 52,67%.

Να σημειώσουμε ότι στον διαγωνισμό, συμμετείχαν δεκατρείς ενδιαφερόμενες εταιρείες – οκτώ από τις οποίες προσέφεραν έκπτωση από 46% – 52,67 %.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *