Άνοιξαν οι προσφορές για το έργο Ενεργειακή Αναβάθμιση και Αποκατάσταση φθορών του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Νεάπολης

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 7 Μαΐου 2020 by energinews (admin)

 “Προτεραιότητα μας, είναι η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων της σχολικής κοινότητας και ιδιαίτερα του προβλήματος της σχολικής στέγης.

Ελπίζουμε ,ότι η εταιρεία που θα επιλεγεί – μέσω διαγωνισμού – θα είναι αξιόπιστη, ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τον μακρόπνοο σχεδιασμό μας, που σηματοδοτεί, αν μη τι άλλο την προτεραιότητα της δημοτικής αρχής, αναφορικά με την βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης των μαθητών “.

Στην δήλωση αυτή, προχώρησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή το άνοιγμα των προσφορών για το έργο : “Ενεργειακή Αναβάθμιση και Αποκατάσταση φθορών του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Νεάπολης, όπου προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η Τεχνική Ανώνυμη Εταιρεία ‘Στήριξις” που προσέφερε έκπτωση 52,67%.

Να σημειώσουμε ότι στον διαγωνισμό, συμμετείχαν δεκατρείς ενδιαφερόμενες εταιρείες – οκτώ από τις οποίες προσέφεραν έκπτωση από 46% – 52,67 %.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.