Άγνωστη η ταυτότητα της σορού, που βρέθηκε στην Παχειά Άμμο


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 10 Ιουνίου 2019 by energinews (admin)

χειριστικής χωματουργικού μηχανήματος που εκτελούσε εργασίες βρέθηκε μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα

Κατά τις 6 σήμερα το απόγευμα ο εργολάβος χωματουργικών εργασιών ¨Λευτέρης Δασκαλάκης, ο οποίος δούλευε στην παραλία της Παχειάς Άμμου, είδε ξαφνικά στο σημείο όπου υπάρχει βράχια κάτι παράξενο να επιπλέει.

Πλησίασε κοντά και διαπίστωσε ότι επρόκειτο για ένα πτώμα, το οποίο πιθανότατα είχαν εκβράσει τα θαλάσσια ρεύματα που καταλήγουν στον κόλπο της Παχειάς Άμμου.

Αμέσως κάλεσε τις Αρχές, που έφτασαν μετά από λίγο στο σημείο και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ένα πτώμα μάλλον νέου άνδρα σε προχωρημένη αποσύνθεση, με σπασμένα χέρια και πόδια.

Χωρίς να έχει εργαστηριακά αποδειχτεί αυτό που οι αυτόπτες μάρτυρες λένε, Ιατροδικαστική Υπηρεσία παρέλαβε τη σορό του άτυχου άνδρα, προκειμένου να εξακριβώσει μέσα από εργαστηριακές αναλύσεις την ταυτότητά του.

Μόλις παραλήφθηκε το πτώμα για να μεταφερθεί στο Ηράκλειο οι Λιμενικοί και κάτοικοι της Παχειάς Άμμου, που βρέθηκαν στο σημείο, ερεύνησαν τον χώρο και βρήκαν μία φόρμα εργασίας, χωρίς να γνωρίζουν εάν έχει σχέση με το πτώμα που μόλις είχε βρεθεί εκεί.

Τα ευρήματα αυτά, παραλήφθηκαν από τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος για να ερευνηθεί εάν έχουν σχέση με το μακάβριο αυτό εύρημα.

Στο χωριό ακούστηκαν πάρα πολλά σενάρια για την ταυτότητα του πτώματος, ωστόσο δεν αναζητείται κανείς από τα γύρο χωριά και πιθανολογείται ότι στο σημείο αυτό μεταφέρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα, από πολύ μακρινή απόσταση.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.